Ugglan palvelut yrityksille

Projektijohtamisen ja asennusvalvonnan palvelut ja ratkaisut teollisuuden ja rakentamisen hankkeisiin niin Suomessa kuin ulkomailla. Miten voimme auttaa?

Projektijohtamisen ja asennusvalvonnan palvelut

Asennusvalvonta

Asennusvalvontapalvelumme ovat niin tilaajaorganisaatioita, laitetoimittajia kuin urakoitsijoitakin varten. Ugglalaisista löytyy ammattilaisia projektin kaikkiin vaiheisiin.

HSE-palvelut

Turvallisen työskentelyn takaavat HSE-ammattilaisemme ottavat haltuun hankkeen työturvallisuussuunnittelun sekä työturvallisuusvelvoitteiden hoitamisen ja valvonnan.

Työmaanhallinta

Kun haluat varmistaa, että työmaalla toimitaan lainsäädännön mukaisesti mm. tilaajavastuuvelvoitteiden ja työskentelyoikeuksien kannalta, voit luottaa Ugglan asiantuntemukseen.

Projektijohto ja hallinto

Ugglalaisista löytyy investointiprojektin jokaisessa vaiheessa ammattitaitoa projektijohtamiseen, työmaan johtamiseen ja arjen käytännön asioiden hoitamiseen.

Mukana yhteiskunnallisesti merkittävissä hankkeissa

Asennusvalvoja Kemin biotuotetehdasprojektissa

Kemin biotuotetehdasprojektissa operoiva laitetoimittaja etsi asennusvalvojaa työmaalle omien laitteidensa asennusprojektin ajaksi. Ugglalaisista löytyi kokenut ja monipuolisella taustalla varustettu asennusvalvoja vajaan vuoden kestävään projektiin.

LUE PROJEKTISTA →

HSE-valvoja biolämpölaitosprojektissa

Laitevalmistaja urakoi asennuksia biolämpölaitosprojektissa ja tarvitsi riveihinsä kokenutta, kv-työmailla marinoitunutta HSE-valvojaa. Ugglalaisista Olli valikoitui kandidaattien joukosta mm. Nebosh-sertifikaattinsa ansiosta. Hyvien tulosten myötä laitevalmistaja on halunnut pitää kiinni taitavasta tekijästä ja tarjonnut työtä uusissa projekteissa.

LUE PROJEKTISTA →

Etsitkö kumppania hankkeeseen?

Ugglan palveluratkaisut taipuvat sinun tilanteeseesi. Jätä yhteystietosi ja kerro lyhyesti hankkeestasi ja tarpeestasi, niin olemme yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiinnostunut Ugglan palveluista?

Seuraa Ugglaa ja uggalaisia LinkedInissä. Kuulet lisää palveluistamme erilaisissa projekteissa sekä huippuosaajemme ammattitaidosta.