Työmaanhallinnan palvelut

Työmaanhallintapalvelut täysulkoistuksista järjestelmiin

Kun haluat varmistaa, että työmaalla toimitaan lainsäädännön mukaisesti mm. tilaajavastuuvelvoitteiden ja työskentelyoikeuksien kannalta, voit luottaa Ugglan asiantuntemukseen.

Kauttamme voit

  • ulkoistaa koko luvitusprosessin
  • hankkia ammattitaitoisia asiantuntijoita huolehtimaan lakien ja velvoitteiden noudattamisesta
  • ottaa käyttöön luvitusprosessin tueksi modernit järjestelmät.

Työmaaluvituksen ulkoistaminen

Luvitusprosessin ulkoistaminen kokonaan kumppanille tehostaa läpimenoaikoja sekä tuo läpinäkyvyyttä prosessiin ja sen kustannuksiin.

Kun ulkoistat luvitusprosessin Ugglalle, voit keskittyä olennaiseen. Uggla tuo työmaaluvittamiseen omat asiantuntijansa sekä järjestelmän, jotka tehostavat prosessin ja varmistavat, että säädöksiä noudatetaan portilla päivittäin.

Työmaanhallinnan erikoisosaajat

Ugglalaisista löydät projektiisi asiantuntijoita, jotka huolehtivat siitä, että työmaalla noudatetaan pääurakoitsijaa velvoittavan alihankintaketjun valvontaan liittyvää lainsäädäntöä.

Lainsäädäntö tuo omat vaatimuksensa mm. tilaajavastuuvelvoitteiden ja työskentelyoikeuksien suhteen. Näihin työmaahallinnan erikoiskysymyksiin syventyneet asiantuntijat varmistavat, että työmaalla toimitaan lain ja säädösten mukaan. He myös tarvittaessa päivittävät käytäntöjä muuttuvien laki- ja säädösuudistusten mukaan.

Moderni järjestelmä työmaaluvitukseen

Luvittamista läpi koko urakoitsija- ja alihankintaketjun on mahdollista hallita yhdessä järjestelmässä. Käyttämämme SaaS-järjestelmä Zeroni on joustava ja kokonaisvaltainen työkalu asiantuntijoiden käytössä ja siten tukee toimivaa työmaata läpi projektin kaikkien vaiheiden.

Etsitkö kumppania hankkeeseen?

Ugglan palveluratkaisut taipuvat sinun tilanteeseesi. Jätä yhteystietosi ja kerro lyhyesti hankkeestasi ja tarpeestasi, niin olemme yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.