HSE-palvelut

HSE-asiantuntijat projektin elinkaaren kaikkiin vaiheisiin

Turvallisen työskentelyn takaavat HSE-ammattilaisemme ottavat haltuun hankkeen työturvallisuussuunnittelun sekä työturvallisuusvelvoitteiden hoitamisen ja valvonnan.

Toteutamme HSE-palveluita sekä laitetoimittajille, urakoitsijoille sekä hankkeen päävastuullisille tilaajaorganisaatioille. Ugglan asiantuntijoista löytyy työturvallisuusjohtamiseen ja -suunnitteluun, käytännön työmaan työturvallisuusvalvontaan sekä työympäristön turvallisuuteen erikoistuneita ammattilaisia.

HSE-ammattilaiset pitkiin projekteihin tai lyhyille komennuksille

Ugglan kautta projektiin löytyvät HSE-johtajat, -asiantuntijat, -päälliköt ja -koordinaattorit joko esimerkiksi lyhyemmän asennusprojektin ajaksi tai pitkään, läpi projektin elinkaaren läpi kulkevaan asiantuntijatehtävään.

HSE-valvoja  biolämpölaitosprojektissa

Laitevalmistaja urakoi asennuksia ja tarvitsi riveihinsä kokenutta HSE-valvojaa, jolla olisi kansainvälistäkin kokemusta. Ugglalaisista löytyi projektiin Olli, jolla on kokemusta kv-työmaista ja plakkarissa mm. Nebosh-sertifikaatti.

Etsitkö kumppania hankkeeseen?

Ugglan palveluratkaisut taipuvat sinun tilanteeseesi. Jätä yhteystietosi ja kerro lyhyesti hankkeestasi ja tarpeestasi, niin olemme yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.