Projektijohtamisen ammattilaisten koti

Mistä löydät mielenkiintoisimmat projektit? Miten kasvaa projektijohtamisen ja projektivalvonnan ammattilaisena? Mistä työyhteisö, jossa voi viihtyä?

Entä jos ratkaisu olisi yksien ovien takana. Uggla Engineeringin ovien. 

Uudenlainen työnantaja projektiammattilaisille

Uggla Engineering on sinua varten. Yhdistämme projektijohtajille ja -valvojille mielenkiintoisimmat työprojektit sekä Suomessa että ulkomailla.

Mutta ei siinä kaikki.

Luomme yhdessä työyhteisön ja ammatillisen verkoston, jossa jokaisella on mahdollisuus kasvaa, loistaa ja menestyä työssään. Uggla Engineering on työelämän koti, joka monilta alan ammattilaisilta on puuttunut.

Mitä teemme toisin?

Tunnistamme teollisuusrakentamisen projekteissa toimivien erityisosaajien huolet ja olemme olemassa niitä ratkaistaksemme.

Meille tärkeintä on työntekijöidemme kasvu ja vaikutusmahdollisuudet omaan uraan. Voimme tarjota uran eri vaiheisiin mielenkiintoisia, juuri kutkuttavalla tavalla omaa osaamista haastavia projekteja.

Panostamme työyhteisön luomiseen. Haluamme, että jokainen työntekijämme voi ylpeästi kantaa Ugglan merkkiä selkämyksessään ja seisoa tämän yhteisen osaajien tiimin takana. Teemme joka päivä, jokaisella valinnalla ja jokaisessa projektissa töitä sen eteen, että työntekijämme viihtyvät, voivat hyvin ja tekevät merkityksellistä työtä.

Joustavat työllistymismahdollisuudet – kuten sinulle sopii

  • Etsitkö pitkää työsuhdetta? Olemme sitoutuneet tarjoamaan myös vakituisia sopimuksia työntekijöille.
  • Lyhyitä projektitoimeksiantoja etsiville tarjoamme projektikohtaisia sopimuksia.
  • Jos haluat toimia alihankkijana osana yhteisöämme, meillä on sinulle mielenkiintoisia töitä.

Projektiasiantuntijana Ugglassa

  • Ugglan asiantuntijana olet muutakin kuin asiakkaidemme projektin työntekijä. Olet mukana Ugglan toiminnan kehittämisessä ja asiakasyhteistyössä sekä myyntihankkeissa.
  • Voit sitoutua Ugglaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
  • Sinua ympäröi ammattitaitoinen projektivalvonnan ja -johtamisen yhteisö, jossa vaikutut ja opit vertaisverkostolta ja joka tukee sinua menestymään työssäsi.
  • Haluamme kuulla mielipiteesi ja näkemyksesi. Oman erikoisalasi ammattilaisena sinulla on korvaamatonta tietoa, jolle haluamme antaa paikan kuulua.

Näin löydämme parhaat projektit työntekijöillemme

Kenelle vastuu projektin avainrooleissa annetaan? No parhaalle tekijälle. Uskomme, että ammattitaitoiset työntekijämme vakuuttavat osaamisellaan ja saavuttamillaan tuloksilla, mikä vetää puoleensa mielenkiintoisimmat käynnistyvät projektit.

Lisäksi yhteistyö asiakkaiden kanssa on syvällä projektin ytimessä. Olemme verkostomme, kokemuksemme ja näkemyksellisyytemme ansiosta jo aikaisessa vaiheessa mukana teollisuushankkeita käynnistävien yritysten kanssa. Ugglan palvelut ulottuvat läpi projektien elinkaaren.

”Ugglan synty on sivulauseissa, mutta päälauseissa ovat työntekijämme.”

Mistä Uggla syntyi?

Jatkuvuuden tarpeesta syntyi uutta

Ugglan syntyhetki on sivulauseissa. Pysähdyimme projektijohtamisen ammattilaisten ja projekteja vetävien asiakkaiden kanssa käymiemme keskusteluiden ääreen. Sivulauseissa lymysi jotain, josta loimme uutta.

Emoyhtiömme Barona on resursoinut teollisuuden rakentamis- ja investointiprojektien projektijohtoon ja valvontatehtäviin osaajia jo vuosia. Keskusteluissa asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa toistui tiedostamattakin lausuttu toive: alalle kaivataan pysyvyyttä, jatkuvuutta, turvaa.

Niin syntyi Uggla Engineering – uusi tapa toimia työnantajana projektiammattilaisille.

Uutta luova työnantaja projektiammattilaisille

Ugglan peruskiven vahvuuteen on muurattu Baronan pitkä kokemus projektiliiketoiminnasta ja alan ammattilaisten rekrytoinnista. Sen päälle on hyvä perustaa moderni tapa toimia työnantajana projektitöitä tekeville sekä löytää projektijohdon ja -valvonnan ammattilaisten osaamista vastaavia mielenkiintoisia projekteja.

Uggla – sitoutumisen paikka

Alan ammattilaiset etsivät työpaikkaa, johon voivat sitoutua. He kaipaavat yhteisöä, jossa kaikkien osaaminen luo yhteistä ammattitaitoa ja jossa yhdessä rakennetaan pitkäjänteisesti tulevaisuutta. Uggla on työntekijöiltä puuttunut vertaisten työyhteisö.

Projekteja vetävät yritykset taas kaipaavat pysyvyyttä läpi intensiivisen, monivaiheisen projektin. Luottamusta tähän hetkeen, jatkuvuuteen ja laadukkaaseen lopputulokseen. Uggla on projektiliiketoimintaan erikoistunut yhtiö, joka voi luvata asiakkailleen pysyvyyttä läpi projektien. Tämän osaajien yhteisön käsiin on hyvä luottaa mielenkiintoisimmat projektit.

Ugglan osaavat kädet ovat meidän ammattitaitoisten työntekijöidemme kädet.

Mukana yhteiskunnallisesti merkittävissä projekteissa

Asennusvalvoja Kemin biotuotetehdasprojektissa

Kemin biotuotetehdasprojektissa operoiva laitetoimittaja etsi asennusvalvojaa työmaalle omien laitteidensa asennusprojektin ajaksi. Ugglalaisista löytyi kokenut ja monipuolisella taustalla varustettu asennusvalvoja vajaan vuoden kestävään projektiin.

Lue projektista →

HSE-valvoja biolämpölaitosprojektissa

Laitevalmistaja urakoi asennuksia biolämpölaitosprojektissa ja tarvitsi riveihinsä kokenutta, kv-työmailla marinoitunutta HSE-valvojaa. Ugglalaisista Olli valikoitui kandidaattien joukosta mm. Nebosh-sertifikaattinsa ansiosta. Hyvien tulosten myötä laitevalmistaja on halunnut pitää kiinni taitavasta tekijästä ja tarjonnut työtä uusissa projekteissa.

Lue projektista →

Olisiko uuden projektin aika?

Tutustu avoimen oleviin työpaikkoihin ja projekteihin, joihin juuri nyt etsimme osaajia. Jos sopivaa ei juuri nyt löydy, jätä kuitenkin tieto itsestäsi ja osaamisestasi, niin otamme yhteyttä!

Avoimet työpaikat →

Pysy mukana Ugglan matkassa

Liity Ugglan joukkoihin LinkedInissä. Saat tiedon projektijohtamisen ja projektivalvonnan mielenkiintoisimmista työpaikoista ja projekteista, joihin etsimme tekijöitä.

Seuraa Ugglaa LinkedInissä →