Asennusvalvoja Kemin biotuotetehdasprojektissa

Kemin biotuotetehdasprojektissa operoiva laitetoimittaja etsi asennusvalvojaa työmaalle omien laitteidensa asennusprojektin ajaksi. Ugglalaisista löytyi kokenut ja monipuolisella taustalla varustettu asennusvalvoja vajaan vuoden kestävään projektiin.

Monipuolinen sähköautomaatioalan kokemus

Biotuotetehdasprojektissa asennusvalvojana työskentelevällä Henrillä on monialainen kokemus projekteista ja sähköalan töistä mm. työpäällikkönä ja sähköautomaatiopäällikkönä. Hän tuo laitevalmistajan tueksi Kemin projektiin automaatiojärjestelmien tuntemuksensa, sähköautomaation kunnossapito-osaamisensa sekä prosessitekniikan syvän ymmärryksen.

Laitetoimittajan ja asiakkaan näkökulma

Henrin monipuolista työkokemusta rikastaa se, että hän on aiemmissa tehtävissään toiminut sekä urakoitsijoiden valvojana että projektien tilaajan puolella. Asennuksia valvoessaan Henri pystyy taustansa myötä asettautumaan sekä laitetoimittajan että työmaata operoivan asiakkaan saappaisiin, ja siten sujuvoittamaan asennusprojektin etenemistä ja varmistamaan onnistuneen lopputuloksen.

Palvelut yrityksille

Asennusvalvonta

Asennusvalvontapalvelumme ovat niin tilaajaorganisaatioita, laitetoimittajia kuin urakoitsijoitakin varten. Ugglalaisista löytyy ammattilaisia projektin kaikkiin vaiheisiin.

Työmaanhallinta

Kun haluat varmistaa, että työmaalla toimitaan lainsäädännön mukaisesti mm. tilaajavastuuvelvoitteiden ja työskentelyoikeuksien kannalta, voit luottaa Ugglan asiantuntemukseen.

HSE-palvelut

Turvallisen työskentelyn takaavat HSE-ammattilaisemme ottavat haltuun hankkeen työturvallisuussuunnittelun sekä työturvallisuusvelvoitteiden hoitamisen ja valvonnan.

Projektijohto ja hallinto

Ugglalaisista löytyy investointiprojektin jokaisessa vaiheessa tarvitaan ammattitaitoa projektijohtamiseen, työmaan johtamiseen ja arjen käytännön asioiden hoitamiseen.