Työnjohtaja Pohjois-Ruotsiin

Julkaistu

Haemme ammattitaitoista työnjohtajaa teräsrakentamisen pariin mielenkiintoiseen projektiin Pohjois-Ruotsiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää alustavasti ainakin vuoden 2023 loppuun saakka. Järjestämme majoituksen työkohteen läheltä.

Työnjohtajan tehtävässä:

Työnjohtajana tehtäväsi on vastata projektin etenemisestä suunnitellusti, koordinoida ja hallinnoida teräsrakennetöiden etenemästä aikataulujen mukaan. Näiden lisäksi toimit asennustiimin esimiehenä, joten et vierasta myöskään hallinnollisia tehtäviä. Työnjohdolta edellytämme kokemusta vastaavista teräsrakenneprojekteista ja työnjohdosta, hyvää Office-ohjelmien käyttötaitoa, järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä.

Pääasialliset työtehtävät

  • toteuttaa työsuunnitelmia, joihin kuuluu työtehtävien aikataulutus, jakaminen ja valvonta
  • valvoa tiimin työskentelyä
  • sidosryhmäyhteistyö

Odotamme sinulta:

  • AMK tai muuta soveltuvaa teknistä koulutusta
  • teknistä ymmärrystä teollisuusympäristöstä
  • kykyä ja halua toimia esimerkkinä turvallisuusasioissa
  • hyvää Englannin ja/tai Ruotsin kielen taitoa
  • hyviä IT-taitoja (Microsoft Office)

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan työpaikan mielenkiintoisessa teollisuuden projektissa Pohjois-Ruotsissa. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Tarjoamme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella tai soittele niin jutellaan roolista!

Hakuaika päättynyt 31.10.2022.

Lisätietoja työnjohtajan avoimesta työtehtävästä antaa Uggla Engineeringin Valtteri Rantala. Soita Valtterille 050 478 6174 tai lähetä sähköpostia Valtteri.Rantala@ugglaengineering.fi.

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn