Työmaapäällikkö ja Työmaainsinööri projektiin Porvooseen

Julkaistu

Etsimme Työmaapäällikköä sekä Työmaainsinööriä projektiin Kilpilahteen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää arviolta kevääseen 2025 saakka. Järjestämme majoituksen tarvittaessa läheltä työkohdetta.

Työmaapäällikkönä vastaat projektin tavoitteiden saavuttamisesta aikataulu-, laatu-, kustannus- ja turvallisuusvaatimukset huomioiden. Raportoit projektin etenemisestä viikko- ja kuukausitasolla projektipäällikölle. Ylläpidät yhteydenpitoa eri sidosryhmiin ja johdat projektissa toimivaa työmaavalvonta- esimiestiimiä.

Vastuualueellesi kuuluu mm.

  • työmaan kulujen seuranta ja raportointi.
  • työmaan johtaminen asennusvalvojien ja muiden toimihenkilöiden tukemana
  • varmistaa, että asennustyöt hoidetaan asiakkaan laatuvaatimukset huomioon ottaen
  • yhteistyö aliurakoitsijoiden kanssa ja viikoittainen etenemäseuranta
  • työmaapalaverit loppuasiakkaan ja muiden sidosryhmien kanssa
  • varmistaa yhdessä HSE-tiimin kanssa, että asiakkaan HSE-käytänteitä ja kulttuuria noudatetaan.

Hakijalta edellytämme teknistä koulutusta rakennusalalta (esim. insinööri tai DI), sekä hyviä tietoteknisiä taitoja (3D-ohjelmistot, Office jne.). Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavanlaisessa tehtävässä toimimisesta. Tehtävä vaatii myös hyviä johtamis- ja organisointitaitoja, sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Työmaainsinöörinä tuet työmaapäällikköä projektinhallinnassa sekä muissa hallinnollisissa tehtävissä. Laadit työmaan etenemissuunnitelman sekä valvot työmaajärjestelyjen suunnittelua ja toteutusta. Näiden lisäksi tehtäviisi kuuluu eri työlajien edistymän raportointi ja dokumentointi sekä työmaakokouksien järjestäminen.

Hakijoilta toivomme:

  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • soveltuvaa koulutustaustaa
  • hyviä IT-taitoja
  • hyvää englannin kielen osaamist

Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä projektissa, jossa pääset takuulla oppimaan uutta kauttamme.

Lisätietoja tehtävistä Ugglalta tarjoaa Valtteri Rantala (valtteri.rantala@ugglaengineering.fi)

Hakuaika päättyy 5.2.2024

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn