Työmaa-assistentti, Porvooseen

Julkaistu

Haemme nyt meille työmaa-assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ensimmäinen projekti, johon pääset osallistumaan, sijaitsee Porvoossa ja on kestoltaan noin 2 vuotta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työmaa-assistentti

On asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden sekä muiden työmaalla vierailevien tahojen ensimmäinen kontakti työmaalle saavuttaessa, joten tehtävässä pärjää asiakaspalvelualtis ja ystävällinen henkilö, joka pystyy pitämään useat langat käsissään samanaikaisesti. Monipuoliseen työtehtävään sisältyy myös mm. työmaatoimiston perustamiseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät, tämän lisäksi myös kokousjärjestelyt ja muut päivittäiset juoksevat asiat kuuluvat tehtäviisi.

Toivomme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • Hyviä priorisointi kykyjä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyviä IT-taitoja

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi osaavan ja kannustavan tiimin tuella.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakijoita läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja saat soittamalla Valtteri Rantalalle (arkena 10.00 – 15.00) numeroon +358 50 478 6174 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen valtteri.rantala@ugglaengineering.fi

Hakuaika tehtävään on päättynyt 13.11.2022

Eikö avoimista tehtävistä löytynyt sopivaa? Kiinnostaako Uggla työnantajana?

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia Ugglan joukkoihin ja mielenkiintoisiin projekteihin. Kerro itsestäsi ja siitä, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on urallesi. Soitamme sinulle, ja etsitään yhdessä tuleva projektisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn