Toimihenkilöitä teollisuusrakennus projekteihin

Julkaistu

Etsimme nyt rakennusalan rautaisia ammattilaisia toimihenkilötehtäviin projekteihin ympäri Suomea. Projektit kestävät parista kuukaudesta useampaan kuukauteen. Järjestämme henkilöille majoituksen tarvittaessa.

Tällä hetkellä etsimme erityisesti:

  • Työmaapäällikköjä. Tehtävässä vastaat projektin tavoitteiden saavuttamisesta aikataulu-, laatu-, kustannus- ja turvallisuusvaatimukset huomioiden. Raportoit projektin etenemisestä viikko- ja kuukausitasolla projektipäällikölle. Ylläpidät yhteydenpitoa eri sidosryhmiin ja johdat projektissa toimivaa työmaavalvonta- esimiestiimiä.
  • Vastaavia mestareja. Tehtävässä vastaat, että rakennustyöt suoritetaan lupien ja ohjeiden mukaisesti sekä seuraat, että rakennustyössä noudatetaan rakentamista koskevia säännöksiä ja määräyksiä. Vastaavana mestarina tehtäviisi kuuluu myös esimiesvastuita.
  • Rakennusvalvojia. Tehtävässä työskentelet rakennusprojektissa varmistaen, että rakennustyöt tehdään suunnitelmien mukaisesti laatu- ja aikataulu huomioiden.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta vastaavista tai samankaltaisista tehtävistä rakennusprojekteissa
  • Kiitettäviä yhteistyötaitoja
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri/DI/rakennusmestari)
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakijoita läpi jo hakuaikana. Hakuaika on päättynyt 31.1.2023

Lisätietoja saat soittamalla Valtteri Rantalalle (arkena 10.00 – 15.30) numeroon +358 50 478 6174 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen valtteri.rantala@ugglaengineering.fi

Eikö avoimista tehtävistä löytynyt sopivaa? Kiinnostaako Uggla työnantajana?

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia Ugglan joukkoihin ja mielenkiintoisiin projekteihin. Kerro itsestäsi ja siitä, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on urallesi. Soitamme sinulle, ja etsitään yhdessä tuleva projektisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn