Toimihenkilöitä laadunvarmistuksen pariin Pohjois-Pohjanmaalle

Julkaistu

Etsimme nyt laadunvarmistukseen henkilöitä kiinnostavaan rakennusalan projektiin Pohjois-Pohjanmaalle. Tehtävät alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä, mutta viimeistään lokakuun lopussa. Työn kesto on noin yksi vuosi. Majoitus järjestetään valituille henkilöille, joten voit olla kotoisin mistä päin Suomea tahansa.

Laatutehtävissä:

Vastaat laatusuunnitelman toteuttamisesta ja seurannasta betonielementtitehtaalla. Sinun tehtävänäsi on varmistaa, että laatuvaatimukset täyttyvät ja raportoida sekä dokumentoida mahdolliset poikkeamat. Tarvittaessa toimit myös kouluttajana työntekijöille laatuasioissa. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8–17 (tai vuorotyö, riippuen tehtävästä), mutta odotamme, että olet valmis joustamaan työajoista tarpeen mukaan.

Hakijalta toivomme:

  • Tekniikan alan koulutusta (rakennusmestari tai insinööri).
  • Ymmärrystä betonirakentamisesta ja laadunhallinnasta.
  • Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta.
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin, ja tässä projektissa sinulla on mahdollisuus oppia uutta. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella tai soittele niin jutellaan roolista!

Hakuaika päättynyt

Lisätietoja avoimesta työtehtävästä antaa Uggla Engineeringin Valtteri Rantala. Soita Valtterille 050 478 6174 tai lähetä sähköpostia Valtteri.Rantala@ugglaengineering.fi.

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn