Projekti-insinööri, Kemi

Julkaistu

Etsimme sähkö-/automaatioinsinööriä määräaikaiseen projektityöhön Kemiin. Majoitus järjestetään läheltä työkohdetta. Projekti alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää arviolta kevääseen 2023.

Projekti-insinöörin tehtävässä

Projekti-insinöörin tehtävässä toimit projektipäällikön alaisuudessa vastaten omalta osaltasi projektien läpiviennistä, muun muassa:

  • sähkötöiden suunnittelusta ja aikataulutuksesta
  • edistymisenseurannasta ja raportoinnista
  • autat projektipäällikköä asiakasrajapinnan kommunikoinnissa.

Tehtävässäsi toimit yhteistyössä muun projektitiimin kanssa sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Pystyt siis toimimaan ryhmässä, mutta viemään projektia eteenpäin myös itsenäisesti. Toimit kansainvälisessä toimintakentässä, joten kommunikoit hyvällä tasolla niin englanniksi kuin myös suomeksi.

Ihannetilanteessa tulevalta projekti-insinööriltä löytyy

  • kokemusta projekteissa työskentelystä
  • osaamista teollisuuden puolelta, esim. kunnossapidosta, asennuksista jne.
  • tehtävään soveltuva sähköalan koulutus (esim. insinööri/DI).

Tarjoamme hyvän mahdollisuuden päästä kansainvälisen teollisuuspalveluja tarjoavan yrityksen projektimaailmaan kiinni. Prioriteettimme ovat työntekijöiden hyvinvoinnissa ja työturvallisuudessa, mutta myös vastuullisena toimijana ympäristön ja yhteiskunnan kannalta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella tai soittele niin jutellaan roolista!

Hakuaika päättyy 3.10.2022.

Lisätietoja prosessiteknikon avoimesta työtehtävästä antaa Uggla Engineeringin Teemu Runsas. Soita Teemulle 040 836 8895 tai lähetä sähköpostia teemu.runsas@ugglaengineering.fi.

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn