HSE-valvojia mielenkiintoisiin projekteihin

Julkaistu

Etsimme motivoituneita projektityöskentelyn ammattilaisia liittymään dynaamiseen tiimiimme. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua mielenkiintoisiin teollisuuden projekteihin ympäri Suomea sekä ulkomaille.

HSE-valvojan tehtävässä vastaat HSE-yhteistyön järjestämisestä, tarkistuksista ja toimenpiteiden valvonnasta viranomaisvaatimukset täyttäen ja asiakkaan edun huomioiden. Päätehtäviisi kuuluu mm. raportointi sidosryhmien välillä, riskien arvionti sekä niiden hallitseminen ja erinäiset auditoinnit ja tarkastukset. Tarjoamme henkilöille majoituksen työkohteiden läheltä.

Hakijoilta toivomme:

  • Teknistä koulutusta (esim. teknikko, insinööri tai DI)
  • Aiempaa kokemusta vastaavista työturvallisuustehtävistä teollisuudesta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
  • Hyviä IT-taitoja
  • Matkustusvalmiutta (projektit usein ympäri Suomea ja Eurooppaa)

Eduksi katsomme:

  • Kiitettävät yhteistyötaidot ja ”pelisilmän”
  • Joustavuus projektin tilanteen mukaan

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan mahtavan mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin projekteihin kilpailukykyisellä palkkauksella ja asuntomahdollisuuden. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Hyvin hoidetun projektin jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä uusiin mielenkiintoisiin projekteihin meidän kauttamme.

Lisätietoja tehtävistä Ugglalta tarjoaa Valtteri Rantala (valtteri.rantala@ugglaengineering.fi)

Hakuaika päättyy 10.6.2024

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn