HSE-valvoja, Kuopioon

Julkaistu

Etsimme nyt HSE-valvojaa mielenkiintoiseen projektiin Kuopioon. Työt alkavat vuoden vaihteessa ja kestää arviolta syksyyn 2023. Järjestämme majoituksen tarvittaessa läheltä työkohdetta.

HSE-valvojan tehtävässä:

Vastaat HSE-yhteistyön järjestämisestä, tarkistuksista ja toimenpiteiden valvonnasta viranomaisvaatimukset täyttäen ja asiakkaan edun huomioiden. Päätehtäviisi kuuluu mm. raportointi sidosryhmien välillä, turvallisuuskoulutusten järjestäminen sekä erinäiset tarkastukset ja juurisyyanalyysien suorittaminen työtapaturma ja läheltä piti tilanteiden osalta.

Odotamme sinulta:

  • aiempaa kokemusta HSE-tehtävistä
  • sopivaa koulutustaustaa (kone-, rakennus-, kemian- tai ympäristöinsinööri tai DI)
  • kykyä ja halua toimia esimerkkinä turvallisuusasioissa
  • hyvää suomen ja englannin kielitaitoa
  • kiitettäviä yhteistyötaitoja sekä joustavuutta projektin tilanteen mukaan

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan tehtävän mielenkiintoisessa projektissa. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Järjestämme myös majoituksen läheltä työkohdetta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella tai soittele niin jutellaan roolista!

Hakuaika on päättynyt.

Lisätietoja HSE-valvojan avoimesta työtehtävästä antaa Uggla Engineeringin Valtteri Rantala. Soita Valtterille 050 478 6174 tai lähetä sähköpostia Valtteri.Rantala@ugglaengineering.fi.

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn