HSE Manager projektiin Lahteen

Julkaistu

Haemme asiakkaallemme HSE Manageria Lahteen tuotantolaitosprojektiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään huhtikuun alusta ja tehtävän arvioitu kesto on noin 3 kuukautta. Tehtävä on kokoaikainen. Tarjoamme majoituksen läheltä työkohdetta.

HSE Managerin tehtävässä:

Vastaat kokonaisvaltaisesti HSE-asioiden sujuvuudesta, mm. työntekijöiden työturvallisuusperehdytyksestä, HSE-ohjeiden luomisesta, raportoinnista, riskiarvioinneista ja analyyseista. Teet aktiivista yhteistyötä tilaajaorganisaation, asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu myös

  • Työmaan pelastussuunnitelmat
  • Urakoitsijoiden riskiarviot ja työturvallisuussuunnitelmat
  • Turvallisuuden valvonta ja turvallisuuskulttuurin kehittäminen
  • Viikko- ja kuukausiraportointi

Edellytämme hakijalta teknistä koulutusta, HSE-asioiden vahvaa tuntemusta ja ennakkoluulotonta asennetta. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta ja toimittajayhteistyöstä. Olet luonteeltasi erittäin yhteistyökykyinen ja eri osapuolten HSE-organisaatioiden kanssa yhteistoiminta sujuu sinulta erinomaisesti. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat.

Etsimällämme ammattilaisella on lisäksi hyvä paineensietokyky, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme Ugglalla työyhteisön, johon voi sitoutua. Meillä saat myös laajat vaikutusmahdollisuudet sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi erilaisissa sekä mielenkiintoisissa projekteissa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella tai soittele niin jutellaan roolista!

Hakuaika päättynyt.

Lisätietoja HSE Managerin avoimesta työtehtävästä antaa Uggla Engineeringin Valtteri Rantala. Soita Valtterille 050 478 6174 tai lähetä sähköpostia Valtteri.Rantala@ugglaengineering.fi.

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn