EHSQ-valvoja, Etelä-Ruotsiin

Julkaistu

Haemme EHSQ-valvojaa kansainväliseen investointiprojektiin Etelä-Ruotsiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuun aikana. Kesto arviolta kesään 2023 saakka. Työsuhde on kokoaikainen. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

EHSQ-valvojan tehtävässä:

Vastaat HSE-yhteistyön järjestämisestä, tarkistuksista ja toimenpiteiden valonnasta viranomaisvaatimukset täyttäen ja asiakkaan edun huomioiden. Päätehtäviisi kuuluu mm. raportointi sidosryhmien välillä, turvallisuuskoulutusten järjestäminen sekä erinäiset auditoinnit ja tarkastukset. Näiden lisäksi osallistut laadunvalvonnan tehtäviin.

Hakijalta toivomme:

  • teknistä koulutusta (esim. teknikko, insinööri tai DI)
  • aiempaa kokemusta vastaavista työturvallisuustehtävistä teollisuudesta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
  • hyviä IT-taitoja

Eduksi katsomme:

  • kiitettävät yhteistyötaidot ja ”pelisilmän”
  • joustavuus projektin tilanteen mukaan

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan mahtavan mahdollisuuden osallistua kansainväliseen projektiin kilpailukykyisellä palkkauksella ja asuntomahdollisuuden. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Hyvin hoidetun projektin jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä uusiin mielenkiintoisiin projekteihin meidän kauttamme.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella tai soittele niin jutellaan roolista!

Hakuaika päättynyt 31.10.2022.

Lisätietoja EHSQ-valvoja avoimesta työtehtävästä antaa Uggla Engineeringin Valtteri Rantala. Soita Valtterille 050 478 6174 tai lähetä sähköpostia Valtteri.Rantala@ugglaengineering.fi.

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn