Työmaapäällikkö rakennusprojektiin, Pohjanmaa

Julkaistu

Haemme työmaapäällikköä rakennusprojektiin Pohjanmaalle. Mikäli olet toiselta paikkakunnalta, järjestämme sinulle majoituksen projektin ajaksi.

Työmaapäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti rakennushankkeen työtehtävien, suunnitelmien ja aikataulun etenemisestä sekä onnistumisesta yhdessä projektitiimin kanssa. Kommunikoit eri sidosryhmien kanssa mm. suunnittelun, aliurakoitsijoiden sekä tavaran toimittajien välillä. Varmistat omalla panoksellasi työntekijöiden sekä alihankkijoiden tehokkaan ja turvallisen työskentelyn työmaalla. Työmaalla toimit yhdessä eri disipliinien asennusvalvojien sekä HSE-valvojien kanssa.

Odotamme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta esimerkiksi kone/energiatekniikan insinööri ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tai muista vaativista asennustyömaahankkeista. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas tekeminen ja odotusten saavuttaminen. Etsimällämme persoonalla on ennakkoluuloton asenne, paineensietokyky ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Tulevalta työmaapäälliköltä toivomme:

  • aikaisempaa kokemusta työmaapäällikön tehtävistä
  • sujuvaa kielitaitoa suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito eduksi
  • kokemusta ja ymmärrystä tavoitteellisten hankkeiden läpiviennistä
  • tietoteknistä osaamista mm. MS Project, MS Teams sekä SQAD -ohjelmista.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja haastavaa työtä huipputason teknologian parissa sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Tämän projektin jälkeen on erinomainen mahdollisuus päästä muihin projekteihin Uggla Engineeringin kautta. Mikäli olet toiselta paikkakunnalta, järjestämme sinulle majoituksen projektin ajaksi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella tai soittele niin jutellaan roolista!

Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Toimeksianto alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää arviolta noin 6-9 kuukautta.

Hakuaika on päättynyt.

Eikö avoimista tehtävistä löytynyt sopivaa? Kiinnostaako Uggla työnantajana?

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia Ugglan joukkoihin ja mielenkiintoisiin projekteihin. Kerro itsestäsi ja siitä, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on urallesi. Soitamme sinulle, ja etsitään yhdessä tuleva projektisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn