Projektipäällikkö, Kuopio

Julkaistu

Etsimme nyt meille projektipäällikköä mielenkiintoisiin projekteihin. Ensimmäinen projekti alkaa Kuopiossa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää vuodelle 2024. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Projektipäällikkönä

  • Osallistut mielenkiintoisten ja erikokoisten projektien esisuunnitteluun, läpivientiin, toteutukseen sekä muun muassa valvontaan. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi budjettiselvitykset sekä dokumentointi ja raportointi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta teollisuuden projektipäällikkönä toimimisesta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. insinööri. Työtehtävät edellyttävät hakijalta tarkkuutta, järjestelmällisyyttä sekä yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä raikasta ja työntekijälähtöistä yhteisöä, joka tarjoaa mielenkiintoisia projekteja teollisuuden ja rakentamisen investointihankkeisiin Suomessa ja ulkomailla. Palkkaus on kilpailukykyinen, johon voit myös itse omalla toiminnallasi vaikuttaa.

Mikäli työpaikka herätti kiinnostuksesi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä hakijoita haastatellaan jo haku aikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Valtteri Rantala, +358 50 478 6174, valtteri.rantala@ugglaengineering.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 28.11.2022

Eikö avoimista tehtävistä löytynyt sopivaa? Kiinnostaako Uggla työnantajana?

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia Ugglan joukkoihin ja mielenkiintoisiin projekteihin. Kerro itsestäsi ja siitä, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on urallesi. Soitamme sinulle, ja etsitään yhdessä tuleva projektisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn