Asennusvalvoja, Kittilä

Julkaistu

Etsimme asennusvalvojaa määräaikaiseen projektityöhön Kittilään. Majoitus järjestetään läheltä työkohdetta. Projekti alkaa lokakuussa ja kestää arviolta 2 kuukautta. Työtä tehdään 7 päivää, jonka jälkeen sinulla on 7 päivää vapaata.

Asennusvalvojan tehtävässä:

Tuet ja ohjaat asennustiimiä asetettujen tavoitteiden mukaisesti sekä vastaat hankkeen laite- ja teräsasennuksista. Huolehdit osaltasi päivittäisten tehtävien ja suunnitelmien etenemisestä ja onnistumisesta. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä projektipäällikölle ja huolehdit tarvittavasta dokumentoinnista sekä yhteydenpidosta projektiorganisaation ja asiakkaan välillä.

Muita tehtäviä projektissa:

  • turvallisuuskierrosten seuranta
  • työmaapalavereihin osallistuminen

Toivomme sinulta:

  • sopivaa koulutus taustaa (insinööri, DI)
  • aikaisempaa kokemusta teräsrakennusten valvontaprojekteista
  • kokemusta ja ymmärrystä tavoitteellisten hankkeiden läpiviennistä
  • tietoteknistä osaamista

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työpaikan teollisuusympäristössä. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työmaata. Hyvin hoidetun projektin jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä uusiin mielenkiintoisiin projekteihin meidän kauttamme.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella tai soittele niin jutellaan roolista!

Haku päättynyt.

Lisätietoja asennusvalvojan avoimesta työtehtävästä antaa Uggla Engineeringin Valtteri Rantala. Soita Valtterille 050 478 6174 tai lähetä sähköpostia Valtteri.Rantala@ugglaengineering.fi.

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn