Asennuspäällikkö mielenkiintoiseen laitosprojektiin pääkaupunkiseudulle

Julkaistu

Etsimme nyt asennuspäällikköä projektiin pääkaupunkiseudulle. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana ja kestää ainakin vuoden. Tarjoamme majoituksen tehtävän ajaksi, joten voit olla myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Asennuspäällikkö:

toimit työmaapäällikön alaisuudessa vastaten laitos- ja prosessitekniikan kokonaisvaltaisesta rakentamisesta. Rakennusvaiheen lisäksi hallinnoit laitoksen käyttöönottoa, kun käyttöönottovaihe koittaa. Tehtävässä suoritat myös asennustarkastuksia esimerkiksi putkisto- ja laiteasennuksille sekä ohjaat ja seuraat asennusvalvojien toimintaa. Työtä tehdään niin työmaalla kuin toimistoympäristössäkin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • mekaniikan tuntemus
  • relevanttia koulutustaustaa (insinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta laitosrakentamisesta
  • kykyä hallita suuria kokonaisuuksia
  • hyviä IT-taitoja

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän monipuolisessa ja haastavassa projektissa pääkaupunkiseudulla. Projektissa saat olla osa mukavaa ja ammattitaitoista organisaatiota ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Ugglalla me tarjoamme sinulle myös hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden verkostoitua osaavien projektialan osaajien kanssa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella tai soittele niin jutellaan roolista!

Hakuaika päättyy 13.2.2023 mutta käymme hakijoita läpi jo hakuaikana

Lisätietoja Asennuspäällikön avoimesta työtehtävästä antaa Uggla Engineeringin Valtteri Rantala. Soita Valtterille 050 478 6174 tai lähetä sähköpostia Valtteri.Rantala@ugglaengineering.fi.

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn