Aikatauluttaja mielenkiintoiseen projektiin

Julkaistu

Etsimme kokenutta aikatauluttajaa projektiin Uudellemaalle. Vastaat projektin aikataulun hallinnasta yhdessä tiimin kanssa. Tehtävä alkaa maaliskuun 2024 aikana ja kestää arviolta kesäkuuhun 2025 saakka. Tehtävän alussa on mahdollisuus tehdä osittain etätyötä ja työmaatöiden alkaessa tehtävä vaatii paikalla oloa työmaalla. Järjestämme valitulle henkilölle majoituksen läheltä työkohdetta.

Aikatauluttajana osallistut urakoitsijoiden aikataulujen suunnitteluun sekä seuraat aikataulujen noudattamista sekä seuraat edistymää.

Rakentamisen aikatauluttajana tuet suunnitteluryhmää sekä tarjoat aikatauluanalytiikkaa projektinjohdolle. Olet vastuussa rakentamisen aikatauluista projektissa. Teet tiivistä yhteistyötä urakoitsijoiden ja toimittajien kanssa sekä keräät ja analysoit aikatauludataa. Raportoit projektinjohdolle rakentamisen aikataulusta ja tarvittaessa niissä esiintyvistä ongelmista ja riskeistä. Työskentelet niin hankinnan, suunnittelun kuin rakentamisen parissa varmistaaksesi, että tehtävät valmistuvat aikataulussa. Pyrit parantamaan aikatauluttamisen prosesseja sekä työkaluja tehokkuuden lisäämiseksi. Tämän lisäksi osallistut urakoitsija-, työmaa- ja viikkopalavereihin ja raportoit aikataulujen pitävyydestä.

Hakijoilta toivomme:

  • Aiempaa kokemusta aikatauluttajana toimimisesta
  • Ymmärrystä projektisuunnittelusta
  • Erinomaisia taitoja aikataulutusohjelmista (P6 ja/tai MS Projects)
  • Kiitettäviä viestintätaitoja
  • Kiitettävää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kykyä hallita useampaa projektia samanaikaisesti ja priorisoida tehtäviä tehokkaasti

Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä projektissa, jossa pääset takuulla oppimaan uutta kauttamme.

Lisätietoja tehtävistä Ugglalta tarjoaa Valtteri Rantala (valtteri.rantala@ugglaengineering.fi)

Hakuaika päättyy 29.1.2024

Kiinnostava tehtävä? Hae tästä!

Eikö olekin mielenkiintoinen projekti? Meistä on! Jos kiinnostuit avoimesta työtehtävästä, kerro meille lyhyesti itsestäsi tällä lomakkeella. Soitamme sinulle pian, niin jutellaan lisää projektista, roolista ja sinusta!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Connect with us in LinkedIn