Hem för experter inom projektledning

Var hittar du de intressantaste projekten? Hur växer man som professionell inom projektledning? Var hittar du en arbetsgemenskap där du trivs?

Tänk om svaret finns bakom en dörr. Bakom Uggla Engineerings dörr.

En ny typ av arbetsgivare för experter

Uggla Engineering är för dig. Vi förenar projektledare och specialister med de intressantaste projekten både i Sverige och utomlands.

Men det är inte allt.

Tillsammans skapar vi en arbetsgemenskap och ett professionellt nätverk där alla har möjlighet att växa och lyckas i sitt arbete. Uggla Engineering är det hem i arbetslivet som många experter inom sektorn har saknat.

Vad gör vi annorlunda?

Vi identifierar de bekymmer som experter som arbetar i industriella byggprojekt har, och vi finns här för att lösa dem.

För oss är det viktigast att våra medarbetare utvecklas och kan påverka sin egen karriär. Vi kan erbjuda dig intressanta projekt i olika skeden av din karriär som utmanar dig på ett spännande sätt.

Vi satsar på att skapa en arbetsgemenskap. Vi vill att alla våra medarbetare med stolthet ska kunna bära Ugglas logotyp på ryggen och stå bakom det gemensamma expertteamet. Varje dag, med varje val och i varje projekt, arbetar vi för att våra medarbetare ska trivas, må bra och göra ett meningsfullt arbete.

Flexibla anställningsmöjligheter – såsom det passar dig

  • Letar du efter ett långt anställningsförhållande? Vi erbjuder självklart tillsvidareanställningar.
  • För dig som söker kortvariga projektuppdrag erbjuder vi projektspecifika uppdrag.
  • Om du vill arbeta som underleverantör så fungerar det lika bra.

Som projektexpert på Uggla

  • Som expert på Uggla är du mer än bara en anställd, du är del av våra kunders projekt. Du medverkar i Ugglas verksamhetsutveckling, kundsamarbete och projekt.
  • Du är omgiven av ett professionellt team inom projektledning där du kan lära dig av ett nätverk av kollegor som hjälper dig att lyckas i ditt arbete.
  • Vi vill gärna höra dina åsikter och synpunkter. Som expert inom ditt specialområde har du ovärderlig kunskap som vi vill fånga upp.

Så hittar vi de bästa projekten för våra medarbetare

Vem ska få ansvaret i projektets nyckelroller? Förstås den bästa. Vi tror att våra yrkeskunniga medarbetare övertygar med sin kompetens och sina uppnådda resultat, vilket drar till sig de intressantaste projekten.

Dessutom är samarbetet med kunderna djupt centralt i projektet. Tack vare vårt nätverk, vår erfarenhet och vår vision är vi med från ett tidigt skede när företag initierar industriella projekt. Ugglas tjänster spänner över projektens hela livscykel.

Hur föddes Uggla?

Behovet av kontinuitet gav upphov till något nytt

Vi reflekterade över diskussioner som vi hade haft med projektledare och kunder som drev projekt. Det fanns något intressant i dessa diskussioner som vi skapade något nytt av.

Vårt moderbolag Barona har redan i åratal förmedlat experter för projektledning och arbetsledning i industriella bygg- och investeringsprojekt. I diskussioner med våra kunder och ingenjörer så landande vi omedvetet i en önskan och plan: branschen behöver nytänk med varaktighet, kontinuitet, säkerhet som ledord.

Så föddes Uggla Engineering – ett nytt sätt för projektarbete.

En arbetsgivare som skapar nytt

Ugglas grundsten bygger på Baronas långa erfarenhet av projektverksamhet och rekrytering av experter inom branschen. Utöver detta är det bra att etablera ett modernt sätt att vara arbetsgivare för projektarbetare och hitta intressanta projekt som motsvarar kompetensen hos experter inom projektledning och arbetsledning.

Uggla – en plats för engagemang

Proffs inom industrin letar efter arbeten som engagerar dem. De längtar efter en gemenskap där allas kompetenser skapar en gemensam yrkeskompetens och där framtiden byggs tillsammans, långsiktigt.

Uggla är den arbetsgemenskap av jämlikar som arbetstagarna har saknat.

Företag som driver projekt vill i sin tur ha stabilitet under ett intensivt flerårigtprojekt. De vill kunna lita på det vi gör varje dag, under hela projektet och med hög kvalitet på slutresultatet. Uggla är ett företag specialiserat på projektverksamhet där vi garanterar våra kunder stabilitet genom hela projekten. Denna gemenskap av experter kan anförtros de intressantaste projekten. Ugglas skickliga händer är våra kompetenta medarbetares händer.

Involverad i projekt av samhällskritisk betydelse

Installationsledning vid projektet i Kemi och deras ny bioproduktfabrik

En utrustningsleverantör med verksamhet i projektet vid bygget av Kemis nya bioproduktfabrik behövde de installationsledning på byggplatsen under installationen av deras maskiner. Bland Ugglas medarbetare fanns en erfaren installationsledare med en mångsidig bakgrund som passade perfekt för våran kund under de 12 månader som projektet pågick.

Läs om projektet

HSE-övervakare i biovärmeanläggningsprojektet

Utrustningstillverkaren utförde installationer på entreprenad i biovärmeanläggningsprojektet och behövde en erfaren HSE-konsult med internationell erfarenhet. Vår konsult Olli passade perfekt för detta tack vare bland annat sitt Nebosh-certifikat. Då matchningen blev bra mellan vår konsult och kundens behov så blev Olli kvar hos kunden som konsult men i ett att deras nya projekt.

Läs om projektet →

Är det dags för ett nytt projekt?

Bekanta dig med lediga jobb och projekt som vi just nu söker experter till. Om det inte finns något lämpligt just nu, hör av dig ändå med information om dig själv och din kompetens så hör vi av oss!

Lediga jobb →

Följ Uggla

Följ Uggla på LinkedIn. Du får veta om de intressantaste jobben och projekten inom projektledning och arbetsledning, HSE och byggledning som vi söker medarbetare till.

Följ Uggla på LinkedIn →