Ugglas tjänster för företag

Tjänster och lösningar för projektledning och installationsledning inom industri- och byggprojekt både i Sverige och utomlands. Hur kan vi stå till tjänst?

Tjänster inom projektledning och installationsledning

Installationsledning

Våra installationsledare är för beställare, utrustningsleverantörer och entreprenörer. Uggla har kompetenta medarbetare för alla faser i projektet.

HSE-tjänster

Vår HSE-personal som garanterar säkert arbete är gärna en omfattande del av projektets arbetsmiljöplanering, efterlevnad och övervakning av arbetsmiljöskyldigheter.

Byggplatsledning

När du vill säkerställa att byggplatsen drivs i enlighet med lagstiftningen, till exempel när det gäller beställaransvar och arbetstillstånd, kan du lita på Ugglas expertis.

Projektledning och administration

Uggla har den kompetens som behövs för varje fas i ett investeringsprojekt, från projektledning eller byggplatsledning till att sköta praktiska vardagliga delar.

Involverad i projekt av samhällskritisk betydelse

Installationsledning vid projektet i Kemi och deras ny bioproduktfabrik

En utrustningsleverantör med verksamhet i projektet vid bygget av Kemis nya bioproduktfabrik behövde de installationsledning på byggplatsen under installationen av deras maskiner. Bland Ugglas medarbetare fanns en erfaren installationsledare med en mångsidig bakgrund som passade perfekt för våran kund under de 12 månader som projektet pågick.

Läs om projektet

HSE-övervakare i biovärmeanläggningsprojektet

Utrustningstillverkaren utförde installationer på entreprenad i biovärmeanläggningsprojektet och behövde en erfaren HSE-konsult med internationell erfarenhet. Vår konsult Olli passade perfekt för detta tack vare bland annat sitt Nebosh-certifikat. Då matchningen blev bra mellan vår konsult och kundens behov så blev Olli kvar hos kunden som konsult men i ett att deras nya projekt.

Läs om projektet →

Letar du efter en projektpartner?

Ugglas tjänster anpassas efter din situation och behov. Lämna dina kontaktuppgifter och berätta kort om ditt projekt och behov så kontaktar vi dig.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Blev du intresserad av Ugglas tjänster?

Följ Uggla och Ugglas medarbetare på LinkedIn. Du får mer information om våra tjänster i olika projekt och om våra experters yrkesskicklighet.